Babafotózás műteremben

Babafotózás műteremben

Egy kedves pár keresett fel bennünket újból kisbabájuk fotózása végett. Mikor Szonja megszületett már jártak nálunk újszülött fotózáson és most 6 hónap elteltével úgy döntöttek újból felkeresnek. Budapest túlsó feléről érkeztek hozzánk, így reggel időben útnak indultak a székesfehérvári babafotózásra.
Kislányuk sokat nőtt és változott. Szinte rá sem lehetett ismerni akkorát nőtt. Egy kis beszélgetés után megmutattuk az elkészült különleges szobánkat mely nagyon elnyerte Bea és Péter az apuka tetszését. Mikor nálunk jártak még nem volt készen ez a terem, de most már itt is tudtuk fogadni őket.
Kiválasztottunk egy kis habos-babos ruhát kislányuknak és mikor megláttam a kis hurkás lábait nem tudtam megállni, hogy ne fogjam meg őket. Anyukája elmondta, hogy nagyon jó evő a kis Szonja. Az öltözködést nem kedvelte, de amint áthúztuk fején kis ruhácskáját már nem volt baj. Ez az amit nem kedvel.
Mindenképp meg kell jegyeznem, hogy fél éves kislányuk annyira bájos és jókedvű volt, hogy a több órás fotózás alatt egy hangja sem volt. Kész fotómodell, mondtuk mi. Így nem volt nehéz dolgunk a fotózással.

Emlékszem, hogy mikor újszülött volt, ennyire nem volt egyszerű. Hol aludt, hol nem. Hol sírt, hol nem. De azért megoldottuk azt is.
Apukája nem igazán szeret szerepelni, de azért rávettük néhány fotó erejéig, hogy legyen rajta ő is a családi képeken. Bea boldogan vett részt mindenben. Így elég sok közös kép is készült róluk. Természetesen babájukról is készítettem szólóban is babafotókat,hisz ez elengedhetetlen.
Bea örömmel öltöztette Szonját új ruhába. Egy bőröndnyi kellékkel érkeztek hozzánk, így volt miből válogatnunk. Lekerült a habos-babos ruha és előkerült egy laza kis farmerszoknya ami alól kivillantak a kis hurkás lábai. Tündéri volt. Igazi baba.

Jó néhány beállítást és fotót készítettünk a szobában, majd átmentünk egy másik helységbe ahol fekete illetve fehér háttér előtt is készültek családi fotók.
Nagyon jó hangulatban telt ez a délelőtt, mely ebéd utánig nyúlt. Örültünk, hogy újra visszatértek hozzánk Péterék. Várjuk a folytatást.