Party fotós, party fotózás

party fotós

Party fotó:

party fotók, éppúgy, mint a céges, vagy privát rendezvényen készült képek, riportszerűséget igényelnek. Azok, akik péntek, vagy szombat éjjel szórakozni mennek, többnyire szívesen nézik vissza másnap a buliban készült képeket, melyeken barátaikkal, kedvenc sztárjaikkal szerepelnek.
De nem csak nekik fontosak, a jó parti fotók kiváló referenciaként szolgálnak a dj számára is.
Az adott szórakozóhely szempontjából, pedig kimagasló jelentőségű, hiszen a jól sikerült, fergeteges hangulatot tükröző party képek, nem csak újabb vendégeket csalogatnak be, de növelik a szórakozóhely weboldalának, képgalériájának látogatottságát is, így a party fotó remek látogatottságnövelő eszközként is szolgál.
Persze fontos, hogy a party fotós jó munkát végezzen, hogy képei tükrözzék az aznap esti fergeteges hangulatot, hogy lehetőség szerint, mindenki jól mutasson az elkészült fotókon.

A party, parti fotós személyisége:

És ami talán, a legfontosabb, hogy a party fotós barátságos, toleráns és megértő legyen a becsicsentett vendégekkel is, hogy kérésre törölje a nem kívánatos képeket, hogy tudja, mikor mit szabad fotózni, ezzel megakadályozva egy kisebb családi csetepatét.
Mindig mosolyogjon, legyen előzékeny, így a vendégek is szívesebben állnak majd fényképezőgépe elé.