Családi fotózás

Családi fotózás – elmentett pillanatok, hátrahagyott emlékek

Családi fotózás Székesfehérváron.

A múlt hónapban egy hétvégét töltöttem a családommal a nagymamám házában. A Nagyi háza, ahogy mi nevezzük, közel 60 éve a családom tulajdonában van, és a nagyszüleim, az unokatestvéreim és sokan mások a családomból éltek együtt ebben a házban.

A régi könyvespolcokban és szekrényekben a házban elhalványult borítékokkal vannak tele, a régi családtagok által hátrahagyott és évtizedek óta eltelt idővel.
Amikor a családommal meglátogattuk a Nagyi Házát, észrevettük, hogy mindenki ezeket a régi képeket nézegeti, amelyek rávilágítanak rokonaink egykori, mindennapi életére.

Szeretem a családi képeket, hogy mennyire érezhetően tudják átadni egy család történetét egy gyakran informális és személyes pillanatokon keresztül.

A családi fotózás során készült képek azok, amelyek megmutatják a fotós és a téma közötti intim és értelmes kapcsolatot.
Nem számít, hogy hogyan határozzuk meg a “család” szót, mutasd meg nekem, hogy a tiéd egyedülálló!
Gondolj arra, amit szeretnél másoknak megmutatni a család történetéről a képeket nézve!
Mind a pózok, mind pedig az őszinte portrék nagyszerű kiindulópontot nyújtanak, akárcsak azok a fotók, amik a legfontosabb hagyományokat, helyeket és a személyes tulajdonságokat illusztrálják, amelyek a családi történetet különlegessé teszik.

Végtére is, ha fotográfusként nem rögzíted a családod történetét, akkor ki fogja?

Családi fotózás Székesfehérváron

Családi fotózás Székesfehérváron 09Párommal a saját életünkből is tudjuk, mennyire fontos az, hogy egy különleges pillanatot megőrizzünk valamilyen formában, tökéletes választás erre egy vidám, családi fotózás.

Ha szeretnétek egy a nagymama, nagypapa, a szülők és a gyerekek számára is vidám, oldott hangulatú családi fotózáson részt venni, keressetek bátran elérhetőségeink valamelyikén!
Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy együtt tervezzük meg a munkamenetet a ruhásszekrénytől, a helyszinválasztásig!
Családi fotós stílusunk vegyes és őszinte felvételeket tartalmaz.
Rengeteg időt töltünk a családi kapcsolatok megörökítésének művészetével.
A családi fotózás sokkal több, mint a merev “tökéletes” felvételek elkészítése.

A beállított portrék mellett, ha van lehetőség, akkor fotóriporteres stílusban is készülnek képek.
Galériáink tele vannak gyönyörű formális portrékkal, valamint a kis édes pillanatok képeivel.

A fotózás történhet stúdiónkban, otthonotokban vagy évszaktól függően külső helyszíneken is!
A családi összejöveteleket 1 órával a naplemente előtt vagy a kora reggeli órákban tervezzük, hogy kihasználjuk a nap legszebb és varázslatos fényeit!

Családi fotózás Székesfehérváron, otthonotokban vagy külső helyszíneken is történhet!