Céges és privát rendezvény fotózás

Az esküvőn túl, minden család életében vannak olyan fontosabb események, ünnepi alkalmak, melyeket szeretne fotókon is megörökíteni . Bár ilyenkor a család egy lelkes, kompakt géppel rendelkező tagja igyekszik megörökíteni az eseményeket, de valljuk be, az még sem ugyanaz, mintha egy profi rendezvényfotós készítené a képeket. Céges és privát rendezvény fotózás!

Nem kell foglalkozniuk a képek profi retusálásával és a kidolgozással sem, hiszen azt mi végezzük el. Ha kell, fotókönyvbe rendezzük az elkészült képeket, így még tartósabb és látványosabb formában is megőrizhetik az emlékeiket!

Ezért is ajánlom örömmel családi rendezvényekre is fotós szolgáltatásaimat, legyen szó, keresztelőről, elsőáldozásról, konfirmálásról, ovis, általános vagy középiskolás ballagásról, bankettről vagy szalagavatóról, gólyabálról vagy diplomaosztóról, esetenként egy egy kerekebb születésnapról, vagy házassági évfordulóról, legény- vagy leánybucsuról.

Ebben az esetben, épp úgy, mint a céges rendezvények fotózásakor fontos a képek riport szerűsége, hogy minden jelentőssség teljesebb pillanatról készüljön kép, pl: a keresztvíz alá tartásról, a szalagtűzésről stb…
Ezen kívül pedig a hangulat a család örömének és mulatozásának konstatálása.

F53A6109Céges rendezvény fotózás:

Mai profit orientált világunkban, már szinte minden cég rendelkezik saját weboldallal, az egyéni és kisvállalkozásoktól kezdve a multinacionális cégekig.
A nagy vállalatok és multi level marketinggel foglalkozó cégek, rendszeresen szerveznek ügyfél, partnertalálkozókat, csapatépítő tréningeket, esetleg termék bemutatókat, ahol rendkívül fontos az események megörökítése. A céges rendezvényeken készült fotókat feltölthetik weboldalukra, ezzel is erősítve a céges rendezvény hatását.
A céges rendezvényeken, partner és ügyfél találkozókon készült fotók, nem csak a résztvevők örömét szolgálják, számos marketing célra is felhasználhatóak, hírlevelek, meghívók, plakátok különböző sajtó anyagok stb…
Ezért is fontos, a parti hangulat tükrözésén túl a fotók riportszerűsége.
Céges rendezvény fotózásaMint minden más esemény a céges rendezvény is egyszeri és megismételhetetlen, ezért is fontos, hogy előre megbeszéljük a céges rendezvény forgatókönyvét. Mivel egy partner vagy vevőtalálkozón, termékbemutatón, egyszerre egy időben több helyszínen is zajlanak az események, így fontos, hogy tudjuk, melyek a nap kulcsfontosságó momentumai.

Egyeztessük a nap legfontosabb eseményeit, hogy éppen melyik helyszínen mi történik, hogy le ne maradjanak a képekről a legfontosabb történések.
Készítsünk a résztvevőkről portrékat és csoportképeket is.
A portrékat a cég felhasználhatja weboldalán munkatársai bemutatására vagy a céges organigramon való megjelenéshez, de akár slide-show-t is készítünk a legjobb képekből válogatva.
Mivel minden cég és rendezvény célja más és más éppen ezért igyekszünk mindig az ön cégének igényeihez mérten minőségi céges rendezvény fotós szolgáltatást nyújtani.