Babafotózás Székesfehérváron

Babafotózás Székesfehérváron. Zsuzsiék egy ajándék fotózást kaptak meglepetésként a kis Zalán keresztapukájától. Egyszerre örültek és meglepődtek mikor előállt Karesz öccse a székesfehérvári babafotózás ajándék ötletével. Még nem jártak fotózáson így izgatottan várták a napot melyet előre leegyeztettünk. Egy nagyon kedves párt ismerhettünk meg akik állandóan mosolyogtak, nevettek. És amitől teljesen elolvadtunk, hogy kisfiuk a 4 hónapos Zalán is egyfolytában mosolygott. Tündéri volt!
Mikor megérkeztek Zalán ébren volt és azonnal ránk nevetett. Az egész fotózás így telt, egy hangja sem volt, csak nézelődött és a kis szája egyfolytában felfelé görbült. Bármilyen pózba próbáltuk tenni őt, ő csak mosolygott. Nem bírtuk ki nevetés nélkül.

A babafotózás 4 hónapos korban nem túl egyszerű. Ez pont az a kor mikor már nem alszanak, vagy ha igen akkor is felébrednek ha épp egy pózba szeretnénk őket beállítani. Még nem ülnek, nem állnak, szóval nehéz őket bárhogy is fektetni. Általában nem maradnak úgy ahogy azt mi szeretnénk. Ezzel Kareszék tisztában voltak. Nem is úgy jöttek, hogy kellékes fotókat szeretnének, hanem azt mondták, meglátjuk mi sikerül.
Természetesen törekszünk ebben a korban is arra, hogy beállított kellékes képek is készüljenek.

Zalánnál sem volt ez másképp. Rátettük a kis kanapéra, és a kis huncut annyira jól érezte magát, hogy amíg le nem vettük, ő ott maradt, sőt még el is feküdt. Láthatni a fotókból mennyire jókedvű kisbaba.
Majd jött a kosár, mikor beletettük kissé meglepődött, nem értette, hogy miért kell neki egy kosárba gubbasztania. Gyorsan kattintottam néhány képet és már vettük is ki Zalánt belőle.
A többi beállításnál már szülei tartották őt. Édesanyja Zsuzsi egy fényképpel érkezett hozzánk, mely egy réten készült mikor még kismama volt. Ült egy pokrócon, hasában Zalánnal, kezében pedig egy babanaplóval. Ugyanezt szerette volna ha elkészítjük stúdió körülmények között, de már Zalánnal az ölében. Kisfia újra jót nevetett. A babafotózás székesfehérváron fehér és fekete hátterek előtt is szoktuk fotózni, így Zsuzsiéknak is készítettünk ilyen képeket.