Babafotózás Székesfehérváron

Helyi lakosként minden székesfehérvári szülőnek ajánljuk a Babafotózás Székesfehérváron szolgáltatásunkat. Gyors kiszolgálást biztosítunk, ingyenesen házhoz megyünk, hogy még ezzel se kelljen egy elfoglalt anyukának fáradoznia. Neki megmaradhat a napi rutin, hogy néhány hónapos babájával foglalkozzon. Ő mondja meg számukra melyik a legalkalmasabb időpont, hogy kisbabáját fényképezzük. Felkészülhet, nem kell idegeskednie, hogy nem ér ide hozzánk, továbbá otthonukban nyugalomban, a megszokott környezetben érezheti magát a család. Az anyuka akár elhívhatja a nagyszülőket is, vagy ha van testvér ő is szerepelhet a fotókon a babával együtt.

Babafotózás Székesfehérváron és vidéken

A babákat 3 hónapos kortól körülbelül 1-2 éves korukig fotózzuk, ezt nevezzük babafotózásnak. Minden hónapban, sőt napról napra változnak és fejlődnek amit sokan szeretnek profi fotóssal megörökíttetni.
Egy 3 hónapos baba már tud mosolyogni, nevetnek a szemei, emelgetni próbálja a kis fejét. Olyan kellékeket viszünk magunkkal amik egy ekkora babához illenek. Például amibe még bele lehet helyezni őt, legyen az egy nagyobb kosár, vagy egy játékbölcső. Lényeg, hogy a legjobbat hozzuk ki a piciből.

A 6-9 hónapos babák már másznak, ülnek, kacarásznak, játékokkal kezdenek játszani, rácsodálkoznak dolgokra. Róluk már egyre érdekesebb babafotók készülhetnek. Ajánlatos több garnitúra ruhát előkészíteni számukra, mert őket már könnyebb öltöztetni és érdekesebbek is, ha nem ugyanabban a ruhácskában vannak az összes képen. Ezeken kívül,hogy méginkább színesebbek élettel telibbek lehessenek a fotók, fel tudjuk használni saját játékaikat is, amiket már megszerettek, jól ismernek, szeretnek játszani velük. Jól mutatnak a különböző plüssállatok ezeken a fotókon. És később mikor felnő gyermekük milyen jó lesz látnia és emlékeznie a kedvenc állatkájára, aminek emlékét elképzelhető, hogy már csak a fénykép őrzi.

Bármely hónapban érdemes és ajánljuk is a babafotózást. Sőt, többször legyen megörökítve gyermekünk, mert mindig változik. Vannak akik megvárják az 1 éves születésnapját. Gyakran megyünk születésnapot megörökíteni. Az első születésnap egy mérföldkő életünkben. Rengeteg téma adódik egy ilyen alkalomkor. Az első torta, az első gyertya rajta, a rácsodálkozás, a kis kezei ahogy a tortába nyúlnak, a maszatos szája és arca. Számtalan képet lehet róla készíteni, és valljuk be, jó ha egy szakmabelire bízzuk mindezt. Többek között nem kell aggódnunk a képek minőségéről, mennyiségéről, azért, hogy apa, nagyi, nagypapa vagy valamelyik közeli rokonunk esetleg lemarad a fotókról, mert éppen ő áll a fényképezőgép másik oldalán.

1 éves kortól a babák már mennek, ahogy közelítenek a 2 éves korhoz már szaladgálnak, elkezdenek beszélni és szinte már minden csinálnak. Elmondhatjuk nekik mit tegyenek, üljenek le, álljanak fel, meg tudjuk őket nevettetni, megértik mikor azt mondjuk nekik jöjjenek oda hozzánk, játszanak valamivel. Számos dolgot lehet tőlük kérni amit tudnak is teljesíteni. A 2. születésnap már másképp zajlik mint az első. Esetleg több gyermeket is meghívnak egy ilyen partyra, ahol már egymással játszanak a gyermekek. Minden kornak megvan a szépsége és soha nem tud ugyanolyan arca lenni egy babának.

Székesfehérváron több játszóház is van, amik manapság igen felkapottak pláne egy születésnap, de legyen az egy névnap alkalmával. Babafotózás Székesfehérváron és vidéken is egyaránt vállalunk játszóházakban is amennyiben erre van igény. Javasoljuk a könnyebbség, és biztonság szempontjából és azért, hogy gyermekük a legfontosabb pillanatokban feltétlen meg legyen örökítve.