Egy újabb családi fotózás székesfehérvári műtermünkben

Egy újabb családi fotózás székesfehérvári műtermünkben ahova Timi látogatott el két csodálatosan szép gyermekével. Timiék hosszú ideje Angliában élnek, de most hazalátogattak családjukhoz. Timit gyermekkorom óta ismerem, mivel osztálytársak voltunk. Már hónapokkal ezelőtt írt nekem, hogy hazajönnek pár hétre a gyerekekkel és szeretnének eljönni családi fotózásra székesfehérvári műtermünkbe. Nagyon megörültem hisz már rég nem találkoztunk és örömmel írtam soraimat részére.

Timinek egy 6 éves lánya Rea és egy 4 éves kisfia van Kai. Mennyire repül az idő! Te jó ég! Nemrég még az iskolapadban ültünk és mi voltunk még gyerekek.

Nyár végén látogattak el hozzánk, és mikor megláttam a gyerekeket a lélegzetem is elállt. Nem csoda, hogy mindkét kicsi egy angliai modell ügynökség tagja. Kreol bőrű szépségek, bár Timi mondta,hogy épp a Balatonon töltöttek 2 hetet, és most még barnábbak a gyerkőcök. Ez így volt, hisz Rea mikor átöltözött rendesen látszottak fürdőruhájának körvonalai.
Nagyon barátságosak voltak mindketten, és mondanom sem kell könnyű dolgom volt, főleg Reával. Úgy pózolt mint egy igazi modell! Gyönyörűen tartotta kis fejét, kezeit, egyszerűen tudta, hogy kell állni a kamera előtt.
Kaial már nem volt ilyen könnyű dolgunk. Egy darabig eljátszott újonnan kapott robotjával, és még mosolygott is a kamerába. Teljesítette kéréseimet, mosolygott, leült…stb. De aztán ez nem tartott annyira sokáig. Kait le kellett kötni, mindig valami újat kellett neki mutatni. Végül nehezebb volt őt fotózni, el kellett kapni a megfelelő pillanatot, így Timinek és Reának kellett hozzá alkalmazkodniuk. Nagyon eleven, de tündéri kisfiút ismerhettünk meg benne. Kai egy kicsit meghosszabbította ottlétüket, általa kicsit hosszabb lett a családi fotózás székesfehérvári műtermünkben.

Jó néhány képet készítettem róluk, és közben azért Timivel beszélgettünk, hogy milyen az élete, mit csinál. Ő pedig és persze mi is csak meséltünk egymásnak a családi fotózás közben. Észre sem vettük, hogy elrepült az idő. Remélem még találkozunk velük a stúdiónk falai között is. Öröm volt őket fotózni!