Gyermekfotózás műteremben

Gyermekfotózás műteremben

Gyermekfotózás műteremben. Melinda és Viktor újra ellátogatott hozzánk Budapest mellől. Elmondhatjuk, hogy közös életük eddigi nagy eseményeinél jelen lehettünk, hisz fotóztuk esküvőjüket, majd fotózhattuk Melinda várandósságát és végre szerelmük gyümölcsét a 8 hónapos gyönyörűséget, Olivért is elhozták székesfehérvári műtermünkbe. A nagyszülőket lepték meg egy közös fotózással akiknek szintén nagyon örültünk, hisz esküvőjük napján őket is megismerhettük. Végtelenül kedves család és öröm volt eddig is és most is velük dolgozni.
Mikor megérkeztek hozzánk egy kicsit beszélgettünk, hogy és mint vannak és telnek napjaik. Kisfiuk Olivér mindeközben a környezettel barátkozott és felfedező útra indult. Megtalálta az ember nagyságú macinkat, aki sok gyerek kedvence. Vajon miért?
Aztán hamarosan berendezkedtünk a gyermekfotózásra, beállítottuk lámpáinkat, hátteret választottunk és nekifogtunk először a nagyszülőkkel közös képeknek. Fekete háttér előtt kezdtünk, ahol is nem csak portré képek készültek, hanem megörökítettük Olivér, a Nagyi és a Papa kezét is.

Ezután választottunk egy másik, immár színes hátteret kisfiuknak és Melcsiék egyik kanapénkat elengedhetetlen kellékként elé helyezték. Olivér igazi laza vagány kis farmerban volt hózentrógerrel. Nagyon édes kisfiú. Szülei mindent megtettek, hogy mosolyt csaljanak arcára több kevesebb sikerrel. Azért szerencsére lett jópár ilyen kép ahol nevet a kis csöppség.

Másik berendezett szobánkban is készültek családi fényképek. Itt már az egész család szerepelt rajtuk. És természetesen a nagy maci sem maradhatott le a fotókról. Olivért viszonylag jól lehetett fotózni, volt egy óra mikor nem akarta de aztán belejött. Az öltözködés sem volt probléma nála. De aztán a végén annyira elfáradt, hogy azonnal elaludt Anyukája vállán. Még a kabátot sem várta meg, hogy ráadják, ő már aludt.
Viktorék januárban jöttek el hozzánk, mikor a karácsonyi fotózások már lementek. Nem szerettek volna karácsonyfát, úgy gondolták ez már elmúlt és más fajta képeket szeretnének családi albumukba.
Nagyon örültünk, hogy újra felkerestek bennünket, és újra fotózhattuk őket. Örülünk, hogy megismerhettük a kis Olivért és bízunk benne hamarosan újra találkozunk.