Ismét újszülöttet fotózhattunk Székesfehérváron

Ismét újszülöttet fotózhattunk Székesfehérváron. Helka 8 hetes volt a fotózáskor. Hallottátok már ezt a lány nevet? Én eddig még nem találkoztam ilyennel de nagyon édes név, mint ahogy Andi kislánya is az volt. 2 hónapos volt, de ennek ellenére nagyon kis picike teremtményt csomagolt ki anyukája stúdiónkban. Akkorka volt mint egy néhány napos csecsemő. Mikor előzetesen beszéltünk említettem nekik, hogy kicsi az esély az alvásra és a beállított fotókra. Andi és Robi az apuka megértették, de így is szerettek volna újszülött és családi fotókat készíttetni.

Mivel Helka ébren volt és nem úgy nézett ki mint aki nagyon szeretne aludni így neki fogtunk a közös családi képek elkészítésének. Anyukája levetkőztette őt, és megpróbáltuk Helkát szülei kezébe helyezni. Tudni kell, hogy ilyenkor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet őket megfelelő pozícióba állítani. Ha nem alszanak nagy valószínűséggel nem fognak úgy maradni ahogy azt mi elgondoltuk és szeretnénk. Sajnos náluk pont így jártunk. Helka picit nyűgös volt, bepisilt ami ilyenkor mindig előfordul és persze nem akart úgy maradni ahogy beállítottuk. Fekete háttér előtt próbálkoztunk, de nagyon nehezen készült néhány kép amikor épp nem mozgott, vagy nem csukta be a szemét, nem sírt…stb. Ilyenkor néha a szülők is türelmetlenné válnak.

Tartottunk egy kis szünetet és Andi megetette kislányát aki hamarosan elaludt karjaiban. Közben készítettem néhány fotót szűk képkivágással. Lefotóztam a kis lábait, a kezeit és a kis arcát is. Még mosolygott is egyet nekünk. Ezután megpróbáltuk a kellékes fotókat. Sajnos összesen két féle kellékkel tudtuk megörökíteni, mivel hamarosan felébredt. Helka aztán végképp nem akart elaludni, szülei és persze a mi sajnálatunkra. Így a fotózást sem tudtuk tovább folytatni. Andi és Robi nagyon örült az elkészült képeknek, még ha nem is készült annyiféle fotó mint amennyit szerettek volna. A nehézségek ellenére örültek, hogy megörökítettük őket és tündéri kislányukat, megköszönték és nagyon kíváncsian várták, hogy elkészüljön a végeredmény.