Kismama fotózás műteremben

Kismama fotózás műteremben

Kismama fotózás műteremben. Barbit és Ferit volt szerencsénk esküvőjükön megismerni, így jöttek el hozzánk a későbbiekben kismama fotózásra is. Barbi szépséges menyasszony volt és kismamának is igazán csinosan jött el hozzánk. Mivel férjével külföldön élnek így már jó előre jelezték, hogy mikor látogatnak haza, és, hogy azon a héten mikor tudjuk megejteni a kismama fotózást.
Megbeszéltük a részleteket, mire számítsanak, miket hozzanak, mi Barbi elképzelése. Igaz ránk bízták magukat, de azért mindenképp kellett velük is egy előzetes beszélgetés. Már nagyon várták a kismama fotózás napját, főleg Barbi, hisz szeret fotózkodni. Alig várták, hogy átadjuk a képeket.

A műtermi kismama fotózásra két kiskutyájukkal érkeztek, így velük is készülhettek közös képek. A kutyusok igazán türelmesek voltak, így könnyű dolgunk volt velük.

Megtudtuk, hogy Barbi kisfiút hord szíve alatt, és, hogy mekkora izgalommal várják első kisbabájuk megszületését. Ilyenkor mi is kissé elérzékenyülünk, hisz nem is rég pont így éreztünk mi is, mikor Lilink születését vártuk. Barbiék kisfiát Marconak fogják hívni.

Különböző beállításokat készítettünk a friss házasokról. Fehér, fekete háttereket használtunk melyek előtt készítettünk hétköznapi és művészi beállítású képeket is. Persze valamennyire levetkőztettük őket, hisz egy kismama úgy szép ha természetesen látszik a pocakja. Barbit is rávettük erre, és ő örömmel pózolt nekünk.
Feri a képek előtt nyomott néhány fekvőtámaszt is, hogy még jobban nézzen ki. De mondtuk neki, hogy anélkül is remekül fog festeni a fotókon. Később mikor meglátta a róla készült fotókat, azt mondta, igazunk volt. Barbiról különböző fotók készültek, előszeretettel használtuk az élvilágítást. Mi nagyon szeretjük, mert sejtelmesen mutatja az alanyt. Nem pedig telibe világítja őt. Barbiról szépséges kismama révén csodálatos képek készültek.

A fotózás nagyon jó hangulatban telt, Barbi és Feri sokáig nálunk voltak, meséltek magukról és azt mondták feltétlen szeretnének majd eljönni Marcoval is, ha már picit nagyobb lesz. Mi persze örömmel várjuk őket és nagyon kíváncsiak vagyunk születendő gyermekükre is.