Kismama fotózás Székesfehérváron

Kismama fotózás Székesfehérváron egy fiatal párral. Fiatalok, szerelmesek és egy gyönyörű időszakot élhetnek át mivel első gyermeküket várják nagy boldogságban. Már jó előre megkerestek minket, hogy szeretnének mindenképp különleges fotókat készítettni a kerekedő pocakról és kettejükről illetve hármójukról. Megbeszéltük, hogy a 30. hét körül kellene találkoznunk. Néhány héttel előtte megcsörrent a telefon és időpontot egyeztettünk velük. A fodrász és a smink után autójukba ültek és egy kis késéssel de nagy örömmel, mégnagyobb bőrönddel és friss virágokkal érkeztek hozzánk.

Előzetesen már telefonon leegyeztettük, hogy milyen ruhákat hozzanak, mivel készüljenek, nagyjából milyen fotókat szeretnének, mert némi elképzelésük azért volt. Persze ez aztán borult mikor elmondtuk a miénket is, melyeket örömmel fogadtak. De természetesen elkészült az összes olyan kép is amiket ők szerettek volna melyeket már előre megálmodtak, a többi csupán ráadás volt.

Először leültünk és átbeszéltük, hogy is fog lezajlani a fotózás. Fehér háttér előtt kezdtük őket fényképezni a már már szokásos farmer és fehér felső összeállításban. Ezt sokan kedvelik, nem véletlenül, mivel tényleg jól néz ki a fotókon. Legyen az kismama, család, páros vagy gyermek fotózás. Bárkinek javasoljuk mert ez szinte mindenkinek jól áll. De visszatérve a kismama fotózásra, ők máris a padlón feküdtek és kacagtak a különböző beszólásainkon. Az egész fotózást a jókedv jellemzte, nem is lehet ez másképp. Örömmel pózoltak és váltogatták ruháikat.

Miután jó néhány fénykép elkészült és ők is bemelegedtek és mondhatjuk belejöttek, elővettük a szexis, kismamás baby dollokat a szekrényből, majd a még kevesebbet takaró fátylakat és egyéb kiegészítőket. Természetesen ezeket a fotókat csak sejtetően fotóztuk be ahogy azt kell illetve ahogy azt ők kívánták. Rengetek képet készítettünk róluk, modhatni, bár ez nagyon ritka, de egy maratoni fotózáson voltunk túl velük.

Mikor késő este leültünk a kanapéra elégedettek és fáradtak voltunk. De ez nagyon nagyon jó érzés. Ők pedig örömmel és hálásan mentek el tőlünk és kíváncsian várták az elkészült képeket.