Olívia újszülött fotózása

Olívia újszülött fotózása 2,5 hetes korában történt. Szülei mikor meghalloták, hogy van Székesfehérváron is újszülött fotózás azonnal bejelentkeztek hozzánk. Szerették volna, hogy kislányukról készüljenek különböző kellékekkel fotók, továbbá családi képekre is igényt tartottak. Először csak Apuka hallott a dologról és mikor otthon elújságolta, már hívtak is minket, hogy mikor tudnánk őket elvállalni. Alig bírták kivárni azt a néhány napot, mikor végre eljöttek stúdiónkba.

Olívia békésen aludt, mint általában a többi csöppség aki elautózik hozzánk. Tudjuk ugye, hogy az autó milyen “csodára” képes, mikor döcög, jár a motor, besüt a napocska…a csöppségek szinte azonnal elalszanak. Aztán jön egy számukra új környezet és pláne, hogy anya vagy apa csupaszra vetkőzteti őket. Ahogy általában az autóban alszanak, úgy ennél a pillanatnál nálunk mindig felébrednek. Nem történt ez másképp a kis Olíviával sem. Felébredt és édesen mosolyogni kezdett. Elmondtuk neki, hogy most mi is fog történni, és mintha megértette volna, türelmesen tűrte, ahogy anyukája, majd apukája karjában elhelyeztük őt.

Néhány kattintás után megtörtént a baleset ami elkerülhetetlen az újszülött fotózások alkalmával. Egy kis pisi, kaki és a padló feltörlése után újra beállítottuk Hajnit és Attilát és a szárazra törölt kis picurit elhelyeztük karjaikban. Ahogy telt az idő Olívia megéhezett így tartottunk egy kis szünetet míg anyukája megetette őt. Ahogy tele lett a kis hasa, pislogó szemei elárulták, hogy hamarosan ebből alvás lesz. Szerencsére így is lett. Olívia annyira elaludt, hogy ezután mindegy volt, hogy mozgattuk, ő aztán fel nem ébredt. Tündéri kislány volt és egy kis igazi fotómodell aki hagyta magát fotóztatni. Kiválasztottunk néhány kelléket és kiegészítőt, háttért cseréltünk a feketéről fehérre váltottunk és nekiláttunk a kellékes fotózásnak. Olíviát különböző pózokba állítottuk be, amiből ő szinte semmit sem vett észre hiszen nagyon mélyen aludt. Ennek mind szülei mind mi nagyon örültünk és jókat nevettünk mikor egyik kellékből a másikba helyeztük a kis szépséget.

Végül jó néhány fotó készült róluk. Lesz mit a falra tenni és a családi fotóalbum is gazdagodik olyan képekkel amiket Hajniék szerettek volna.