Petike újszülött fotózása

Petike újszülött fotózása egy gyönyörű napsütéses napra esett. Apukája levélben keresett meg és érdeklődött az újszülött fotózás iránt. Mivel Petike koraszülött volt, így Évával aki az ő anyukája sokáig a kórházban voltak. Édesapjuk alig várta, hogy hazavihesse őket és ezzel a meglepetéssel szeretett volna kedveskedni feleségének. Mikor a kórházból kijöttek meglepte őt ezzel a bejelentéssel és másnap már  immár hármasban a stúdiónkba tartottak Szigethalomról. Weboldalunkat Péter az apa tüzetesen végignézte és sok más fotós mellett ránk esett választása. Évának mivel meglepetés volt a fotózás még ideje sem volt bepillantást nyerni munkáinkba.

Reggel 9 órára vártuk őket és ők pontosan meg is érkeztek kisfiukkal. Mivel a kis csöppség éppen aludt, így Petike újszülött fotózását kellékekkel kezdtük a fényképezést. Először egy kis facsacsiba helyeztük őt, melybe épp belefért, és tündeményes volt benne. Majd következett a többi kellék. Közben természetesen a padlót és a hátteret is kicseréltük.

Péter nagy amerikai foci rajongó és reméli, hogy kisfia is a későbbiekben megkedveli ezt a sportágat. Nagy örömünkre hozott is magával néhány a sporttal kapcsolatos kelléket. Egy igazi amerikai futball labdát, egy bukósisakot és egy mezt is hozzájuk. Amiket természetesen felhasználtunk fotózás közben. Petike pici volt, de nem annyira, hogy a bukósisakba beleférjen, így egy próbálkozás után nem is erőltettük tovább.
Inkább kerestünk egy fából készült kis kosarat melybe lefektettük és felülről majd oldalról is lefotóztuk. Aztán hamarosan felébredt, így egy kis szünetet tartottunk míg anyukája megetette őt. Ezután még próbálkoztunk, de a kis szépség hol aludt hol nem.
Így aztán elpakoltuk a kellékeket és jöhettek a fehér majd a fekete háttér előtt készült családi képek. Igazán meghitt képeket sikerült megörökítenünk mikor Péter karjában elaludt kisfia Petike. Természetesen Évát is belekomponáltuk a beállításba.

Jól telt a fotózás, Petike nagyon jól viselte és szüleit is dícséret illeti. Nagyon segítőkészek voltak, minden beállításnál segíteni szerettek volna. És Petike minden mozdulatát szem előtt tartva nagy segítségünkre voltak.