Portfólió fotózás Székesfehérváron

Portfólió fotózás Székesfehérváron – Deres Nóra fodrászmester jóvoltából készítettünk pár fotót műtermünkben és a 2017-es székesfehérvári esküvő kiállításon melyet a Magyar Király Szállóban rendeztek meg. Modellei hajkoronáit mind Nóri készítette, aki állandóan tanul és képzi magát. Ezáltal mindig újat és újat mutat meg a közönségnek, követi a trendeket vagy lassan mondhatni, hogy diktálja őket. Elképesztő hajkoronákat készít.

Sokszor van úton és járja az országot férjével Zolival, aki mindenben óriási segítségére van Nórinak. Ők úgy érzem nem is léteznének egymás nélkül. Ha valaki extrém dolgot szeretne hajából készíttetni Nóri biztosan megoldja. A rövid hajú menyasszonyoknak sem kell tartani attól, ha esetleg kontyot vagy hosszú hajat szeretnének, Ő biztosan megoldja.
Mi is részesei lehettünk munkásságának és meg kell mondjam öröm nézni ahogy dolgozik. Mindig vidám, jókedvű, mondhatni nagy dumás csaj és ilyen a környezete is. Náluk garantált a jókedv.
Így volt ez stúdiónkban is. A fotózást végig nevettük és beszélgettük. Három modellt hozott el hozzánk, akiket szebbnél szebb esküvői ruhákban fotózhattunk más-más hajkoronával és csodás smikkel.

Egy másik alkalommal Nóri egy neves versenyre adott be pályázatot és eljöttek hozzánk egy másik modellel, hogy készítsünk róla portfóliót. Modellje hajkoronáját az adott fotózáson belül háromszor varázsolta újjá. Mondhatom itt is eldumáltuk az időt és szinte észre sem vettük, hogy máris kész az új frizura. Természetesen mindegyik hajhoz más-más ruha és egy smink is dukált.
Majd elérkezett az esküvő kiállítás napja. A két napos rendezvény mindkét napján bemutatót tartottak Nóri modelljei. Zoli végig segédkezett és persze a színpadot is ő építette fel társaival, csak úgy ahogy az előző években is történt. Mi végig ott voltunk és a fotózás mellett filmre vettük ahogy a kifutón végig mennek a lányok. Nemsokkal a bemutató után a szálló emeletén mindenkiről készült egy portfólió.

Részletesen a hajkoronákról és természetesen a ruhákról is készültek képek. A lányok imádták, de ki ne szeretne gyönyörű ruhákban, csodálatos hajkoronával és elképesztő smikkel végigvonulni a kifutón és érezni, hogy minden szem rá irányul.
Nóri munkásságát érdemes követni, rendszeresen megosztja munkáit és lerí róla, hogy imádja azt amit csinál. De azt mondta ezt másképp nem lehet, csakis szerelemből. Portfólió fotózás Székesfehérváron