Székesfehérvári portfolió fotózás

Székesfehérvári portfolió fotózás. Zsuzsi külföldről látogatott haza és mint székesfehérvári portfolió fotós már nem először keresett fel minket, hogy fotókat készíttessen magáról. Sajnos nagyon kevés idő állt a rendelkezésünkre, mert későn találta ki, hogy párját ezzel lepje meg karácsonyra. Az ünnepek előtt 1 héttel keresett fel minket, hogy ez az elképzelése és, hogy el tudjuk e vállalni őt. Mivel többször járt nálunk, valahogy belezsúfoltuk naptárunkba. Viccesen megköszöntük neki, hogy az éjszakáink megrövidülnek majd ezen a héten, neki köszönhetően. Mivel dolgoztunk már együtt így gyorsabban és könnyebben is ment a fotózás. A beállítások, a pózok, a mi és az ő elképzelései is könnyedén sikerültek.

Sajnos az időjárás nem nekünk kedvezett ezen a napon, így csak beltéri fotózásra kerülhetett sor. Mindannyian nagyon szerettünk volna a szabadban, téli, havas glamour képeket készíteni, de erre úgy látszik várnunk kell még. A havazás is váratott magára, de talán lesznek még a közeljövőben ilyen fotók is Zsuzsiról.

Két fajta fehérneműben fotóztam őt, majd kapott néhány kiegészítőt, ilyen volt a két kalap, mely kiemelte arcát és hatalmas szemeit. A nyakában lévő gyöngysor pedig igazi nővé varázsolta őt. Szeretett volna kanapés fotókat, így mindenképp készítettem róla ilyen képeket is. Majd mikor meglátta a hatalmas mackónkat előbújt belőle a kislány és kihagyhatatlan volt, hogy “ő” is szerepeljen Zsuzsi mellett.
Ezután készült pár tükrös kép is róla, majd jöttek a további kiegészítők, ilyenek voltak például a rózsák.

Székesfehérvári portfolió fotózás

A képek azért készültek, hogy Zsuzsi a párjának örömöt szerezzen velük. Őszintén megmondta, hogy számára nagyon unalmas a fotózás, és ezt a képek elkészítésekor is többször hangoztatta. Mi persze bíztattuk, hogy meglátja megéri és mennyire örülni fog majd a képeknek. Mikor átadtuk a fotókat Zsuzsinak, igazán elégedett volt a végeredménnyel, és biztos benne, hogy hamarosan újra felkeres minket, még annak ellenére is, hogy nem szeret fényképeszkedni. Bízunk benne akkor már jobb idő lesz, és sikerül a természetben is gyönyörű képeket készíteni róla.