Székesfehérvári újszülött fotózás Barnabás

Székesfehérvári újszülött fotózás Barnabás. Ismét egy szépséges családot fotózhattam. Mariann terhességének elején keresett meg és elmondta, hogy újszülött fotókat szeretne születendő gyermekéről. Dátumot még nem tudtunk megbeszélni, de abban maradtunk, hogy a szülés előtt 1-2 héttel beszélünk. Néhány hónap elteltével Mariann hívott telefonon, hogy megszületett kisfia Barnabás és minden renben jól vannak és várják, hogy eljöhessenek hozzánk. Elmondta mikor jönnek ki a kórházból és kinéztünk egy közeli napot.

Barnabást 1 hetes korában hozták el. Továbbá velük jött kislányuk Hanna is, ő egy 1,5 éves tündéri kis gyermek. Egy két közös képet is szerettek volna, így ezzel kezdtük a fotózást. Kislányuk nagyon érdeklődő volt, mindenhol körülnézett, mindent megfogott és nagyon édesen mutogatott a különböző lámpákra, hátterekre. Sajnos Hanna nem sokáig bírta a fotózást, de azért sikerült őt is megörökíteni a családdal. Apukája e pár családi fotó után haza vitte őt lepihenni. Így csak Mariann maradt a picivel, egy darabig, mert Balázst az apukát visszavártuk.

Barnabás az etetés és némi altatás után mondhatni kidőlt. Így belevágtunk a kellékes beállított fotózásba. Jó  meleget csináltunk neki, hogy jól érezze magát és ne ébredjen fel. Többféle kelléket választottunk neki. Előkerestem a fiús sapikat, vödröket, babzsákot és még néhány különlegesebb kelléket. Mélyen elaludt így nem volt gond a kellékek cserélgetése. Szerencsénkre nem ébredt fel semmire pedig mikor a vödörbe helyeztük egy kicsit tartottam tőle, de nem. Ő csak aludt és aludt. Tökéletes kis alany volt így. Mire befejeztük a különféle képek elkészítését apukája is visszajött. Átcseréltük a hátteret és kisfiukat immár szüleivel együtt örökíthettük meg. Először Balázs kezébe helyeztem kisbabájukat és Mariannt melléjük állítottuk. Majd következett a többi beállítás. Csak anyával, csak apával…stb. Végül jóval több fotót készítettem mint amennyit szoktam. Mariann azt mondta fotómániás. 🙂

Egyre többen keresnek fel mint székesfehérvári újszülött fotós. Ennek nagyon örülök, mert boldogan fotózok kisbabákat is. Mindig egy kihívás, de örömmel tölt el, hogy azok a családok milyen boldogsággal nézik az átadott fényképeket. Örök élmény számomra és számukra is!