Székesfehérvári újszülött fotózás

Székesfehérvári újszülött fotózás. Jázmin újszülött fotózását 2 hetes korára tervezték szülei ám sajnos az influenza járvány közbe szólt. Így mikor eljutottak hozzánk a kis csöppség már 1 hónapos volt. Szülei tudták, hogy kicsúsztak az időből, már abból amikor a picuri még nagyon mélyen alszik és könnyen fotózható és nem ébred fel miközben kezeit lábait néha lehetetlennek tűnő pózokba csomagoljuk. Természetesen csakis annyira amennyire ő engedi és kényelmes neki.

Szóval mivel megduplázták ezt az időszakot, így nem tudtuk garantálni, hogy Jázminról is sikerülnek majd igazi alvós kellékes fényképek. Mikor eljöttek hozzánk több előzetes egyeztetés után a szülők ezzel tisztában voltak. Ők is és mi is megtettünk mindent, hogy a kis Jázmin aludjon. Néha van úgy, hogy nagyon szeretnénk valamit és mégsem úgy sikerül. Hát ezzel a kis csöppséggel pont így jártunk. Jázmin mikor megérkezett tüneményesen aludt. Mi megbeszéltük szüleivel az újszülött fotózás menetét, majd Zsuzska levetkőztette kislányukat aki hamarosan fel is ébredt.  Kipattant a szeme és bármennyire szerettük volna a maratoni fotózás alatt egy percet nem aludt. Ez persze bárkinél előfordulhat, de nagy szerepe van annak, hogy már ebben a korban változik az alvási szokásuk a csecsemőknek.

A családi fotókat természetesen így is el lehetett készíteni. Zsuzska és Tomi 2 szett ruhát hoztak magukkal, melyben készítettünk fehér és fekete háttér előtt különböző beállítással fotókat. Jázmin különböző pózokat vett fel és nagyon édesen mosolygott vagy épp grimaszolt nekünk. Többször megálltunk pihenni, Zsuzska etetett is, hátha tele pocakkal elalszik kislányuk. A kellékek csak Jázminra vártak, de ő sajnos nem akart elaludni, így szülei nagy sajnálatára és persze a miénkre is ezek az újszülött fotók elmaradtak. Zsuzska és Tomi emiatt csalódott volt, egészen addig míg meg nem kapták az elkészült fényképeket. Sajnálták, hogy nem készültek tündéri egyedi újszülött fényképek kislányukról, de nagyon örültek mikor megkapták a közös képeket. Zsuzska azonnal megosztotta egy közösségi oldalon gyönyörű kislányuk fényképeit.