Székesfehérvári újszülött fotózása

Sztázi baba székesfehérvári újszülött fotózása 9 napos korában történt. Szülei mivel szerették volna ha családi képek is készülnének róluk, elhozták 2 éves kisfiukat Milánt is és természetesen apuka sem maradhatott otthon. A fotózásra reggel érkeztek és az ismerkedés után megbeszéltük mi lesz a menete a beállított képeknek. Milán miatt a családi közös képekkel indítottuk, hogy mire ő elfárad és elege lesz a délelőttből apával haza tudjon menni pihenni. 2 évesen már elég hamar elfáradnak a kisgyerekek és nem könnyű az érdeklődésüket fenntartani annak érdekében, hogy jó képek készülhessenek. Így gyorsan kellett dolgoznunk.
Sztázival könnyű dolgunk volt, hisz ő még néhány naposan többnyire csak evett és aludt. Így őt nem zavarta a 4 órás fényképezés.

Természetesen ebben voltak szünetek épp az etetés és az elaltatás végett. A stúdiót jól befűtöttük, mindenkiről folyt a víz, de megérte. Sztázi az evés után édesen elaludt és a melegnek is köszönhetően nem ébredt fel. Így könnyen be tudtuk állítani őt a különböző kellékekkel együtt. Egyáltalán nem ébredt fel, ahogy a kis kezeit és lábait összecsomagoltuk és akkor sem mikor egyik kosárkából a másikba helyeztük őt. Még javában fotóztuk mikor felébredt de még így is kiválóan tűrte ahogy mozgatjuk és ráadjuk a különböző sapkákat és hajpántokat. Tényleg kis tündér volt, egy igazi fotómodell. Kipróbáltunk egy teljesen új kelléket is melyet azonnal felavatott mindenféle formában. Nagyot nevettünk hisz egy ilyen hosszú fotózáson amin természetesen a kis újszülött teljesen meztelen mindig számítani kell a pisire és/vagy a kakira is, de persze ez senkit nem zavart.

Az újszülött fotózás végén szerettünk volna még egy babagubós fotót készíteni róla, de itt szakadt el a cérna nála, ő már nem akarta. Így ez kimaradt. Összességében kiváló alany volt az újszülött fényképezéshez, kívánni sem tudnánk nyugodtabb babát. Köszönjük Sztázi, hogy ilyen jó kisbaba voltál, és segítettél nekünk, hogy minél több gyönyörűséges fotó készülhessen rólad szüleidnek és a család többi tagjának.