Újszülött fotózás műteremben Székesfehérváron

Újszülött fotózás műteremben Székesfehérváron

Újszülött fotózás műteremben Székesfehérváron. Emma 3 hetes volt mikor szülei elhozták őt újszülött fotózásra székesfehérvári műtermünkbe. Nagyon sokat vártak rá, és végtelen öröm töltötte el őket mikor végre karukban tarthatták kislányukat a szépséges Emmát. Ennek örömére mindenképp szerették volna megörökíteni gyermeküket. Mégpedig egy műtermi fotózás keretében. Tündéri baba volt, de ahogy más kis csöppség is, ő is megérezte, hogy nem az otthoni környezetben van. Ezért kíváncsi volt szinte mindenre ami őt körülvette. A helyre, a lámpák fényére, a hangunkra hiszen neki minden új volt még. Ébredése után anyukája megetette majd megpróbálta visszaaltatni a kis Emmát.
Mi már előkészítettük a kellékeket és csakis arra vártunk, hogy Emma mély álomba szenderüljön. Sajnos nem sikerült, így elpakoltuk a kiságyakat, kanapékat és váltottunk. Először a fekete és a fehér hátterekkel kezdtünk, melyen szülei karjában látható kislányuk amint épp nem alszik. De természetesen ebben az esetbe azért lehet őt fotózni. Bíztunk benne, hogy az újszülött fotózás során kellően elfárad majd, hogy tudjunk róla beállított kellékes képeket is készíteni. Amiket szülei is nagyon szerettek volna.

Újabb etetés majd altatás következett. Immár én ringattam karomban tartva a kislányt aki egy kis idő múlva el is aludt. Újra elővettük a kellékeket és igyekeztünk a lehető legtöbb odafigyeléssel és a lehető legkevesebb mozgatással megoldani a fotózást. Emma egy ideig nem is ébredt fel és sikerült róla jó pár képet készíteni. Tünemény volt ahogy aludt és szuszogott. Ilyenkor mindig saját kislányom jut eszembe, hogy ő is nemrég még ilyen kis picike volt, és, hogy mennyire szalad az idő és milyen gyorsan megnőnek ezek a csodálatos kisbabák.

Emma összességében jól bírta a fotózást ami azért jó néhány óráig eltartott az etetések és az altatások miatt. Bár általában a szülők fáradnak el jobban a fotózás végére és ez most is így volt. Ennek ellenére egy nagyon vidám újszülött fotózást tudhattunk magunk mögött, és újabb igazán kedves embereket ismerhettünk meg Anna és férje személyében.