Újszülött fotózás Székesfehérváron Ádám

Újszülött fotózás Székesfehérváron Ádám. Éppen bevásároltam mikor egy régi barátnőmmel futottam össze, elbeszélgettünk és megemlítette, hogy hamarosan keresni fog egy ismerőse, mivel 1-2 héten belül megszületik első kisbabája. Így is történt 2 hét múlva megcsörrent a telefonom. Enikő volt és még a kórházból hívott, hogy szeretné ha kisfiáról Ádámról újszülött fotókat készítenék. 2 nap múlva el is hozták Ádámot, mondhatni, hogy szinte első útja hozzánk vezetett.  1 hetes volt és mint minden baba tündéri kis csöppség volt ő is. Igazi formás kisbaba.

Ádám megérkezésükkor aludt, így szüleivel nyugodtan tudtunk beszélgetni. Elmondtuk a fotózás menetét, hogy jó esetben meddig tart és azt is, hogy jóval tovább eltarthat a kisfiuk nem alszik. De kora miatt ennek kicsi esélyt adtunk. Átbeszéltünk mindent, majd Enikő kicsomagolta kisbabájukat és neki is láttunk az újszülött fotózásnak. Már előre elterveztük milyen kellékekkel fogom fotózni őt. Egy darabig viszonylag gyorsan haladtunk, de aztán felébredt a picuri. Anyukája megetette és nem sokkal később már aludt is tovább. Szinte lehetetlen pozíciókba csavartuk őt, főleg a vödrös képnél, de annyira mélyen elaludt, hogy semmire nem ébredt fel. A kellékeket könnyen cseréltük alatta, mögötte, rajta. Szülei pedig mosolyogva és örömtelien nézték kicsinyüket.

Mikor végeztünk Ádám kellékes fotózásával, másik hátteret és világítást állítottunk be a családi fotózásra. Enikőnek és párjának is Tibinek igen jó fotós arca van. Viszonylag könnyű volt őket beállítani és lefotózni. Kisfiukat egyszer anya majd apa kezében is fotóztam, majd készültek közös képek is róluk. Mindezek fehér és fekete háttér előtt különböző ruhákban más-más beállításokkal, fényekkel.
Végül az egész fényképezés nem húzódott el sokáig, ami Ádám ügyességének is nagyban köszönhető, hiszen szinte végig aludta az egészet.