Esküvői fotós Székesfehérváron

Esküvői fotós Székesfehérváron is rengeteg van. Egyre többen ragadnak fényképezőgépet a kezükbe, amivel csupán annyi a baj, hogy nincs meg a megfelelő szaktudás, hozzáértés avagy technika. Nincs könnyű dolga a pároknak, a nagy napjukra készülődve. Kiválasztani az igazán megfelelő fotóst, nem egyszerű. Ezért azt javasoljuk szánjatok rá időt és nézzetek jól körül a fotósok között. Olvassátok át részletesen a weboldalaikat, hogyan, mivel dolgoznak, nézzétek meg a referenciáikat és amennyiben tudtok azonosulni a képeivel, stílusával hívjátok fel és ismerjétek meg őt. Egy személyes találkozás is sokmindent eldönthet, szimpatikusak vagytok-e egymás számára, tudnátok-e együtt dolgozni avagy sem.

Úgy véljük egy jó, igazán profi fotósnál ez nem kérdés és gyorsan ki fog derülni számotokra is, hogy jó választás lesz majdani esküvőtökre.

Székesfehérvári esküvői fotósként nagy tapasztalatunk van a kreatív helyszínek ajánlásában. Csodálatos helyszínekben bővelkedig Székesfehérvár és vonzáskörzete. Számtalan park, kastély, romos épület, kis utcák, tavak, a Bory vár és sorolhatnánk a további lehetőségeket, amik kreatív háttérként a rendelkezésünkre állnak. Gondoljunk csak a Velencei-tóra, a kikötőire, a stégjeire, a hajókra. Egy naplementére a tóparton. Készítettünk már ilyen képeket amelyeket referenciáink között megtalálhattok.

A bátrabbak és akiknek sajátjuk a menyasszonyi ruha, vagy esetleg másik ruhával is rendelkeznek kipróbálhatják magukat akár a vízben is. Valljuk be ezek aztán az igazán extrém fotósorozatok. Rengeteg jobbnál jobb ötlettel tudunk szolgálni.
Amint megkerestek minket, egyeztetni szoktunk egy időpontot a személyes találkozóra, hogy megismerjünk benneteket, elmondhassátok az elképzeléseiteket a gondolatmeneteteket. Itt természetesen megosztjuk veletek mi hogyan, mivel dolgozunk, ötleteket, és számos tanácsot adunk az esküvői fotózással kapcsolatban.

Székesfehérvári esküvői fotózás lépésről lépésre

Az első találkozó után lesz időtök felkészülni a fotózásra. Bármilyen kérdés merülne fel bennetek az esküvői kreatív fotózással kapcsolatosan hívjatok és átbeszéljük, segítünk amiben csak tudunk. Mikor eljön a fényképezés napja, mi felkészülünk Rátok, felkészítjük technikánkat, kellékekkel készülünk, melyekkel színesebbé, egyedibbé varázsoljuk majd fotóitokat. Amennyiben másik napra tesszük a fotózást a helyszínekre együtt megyünk ki. Egy másik napon, tehát nem az esküvőtök napján, történő esküvői kreatív fotózást minden esetben javasolni szoktuk erről bővebben is olvashattok.

Tehát ha van egy külön napunk, vagy délutánunk az nagyban megkönnyíti a dolgotokat, leveszi vállatokról a terhet, hogy mi lesz ha rossz idő lesz a nagy napon, mi lesz ha csúsznak a programok és alig marad idő a képek elkészülésére. Egy másik napon mindenre jut idő, és célunk, hogy minél több jó képet adhassunk ki kezünkből, amivel ti elégedettek legyetek. Egy ilyen nap vidáman zajlik, viccelődünk, sokat nevetünk, érdeklődünk és sztorikat mesélünk a fotózás mellett. Szeretjük mikor feloldódtok, mert így könnyebb a beállításokat és a képeket is elkészíteni.

Székesfehérvári esküvői fotósként sok helyszínt be tudunk járni, amit előre leegyeztetünk, de akár spontán ötleteket is szívesen fogadunk. Ha még aznap eszetekbe jut valami és szeretnétek elmenni arra a helyszínre, örömmel megyünk veletek. Nekünk is jó, ha minél tarkábbak, sokrétűbbek a kreatív képeitek.

Esküvői fotós Székesfehérváron

Ha megnézitek weboldalunkat találhattok olyan fotókat is melyek külföldön, tengerparton, kastélyokban készültek. Ha igény van rá, szívesen kimegyünk veletek, sőt ajánlani szoktuk, mert Székesfehérvár csupán 4-5 órányira van az olasz, vagy még kevesebb a horvát tengerparttól. Többnél több fantasztikus helyet ismerünk kint, amiről fotókat is tudunk prezentálni. Ezt mindenki saját maga eldöntheti, láthatjátok a képeket, mi úgy gondoljuk megéri.

De visszatérve a városi vagy a környékbeli helyekhez és persze a ti napotokhoz. A fotózás jó néhány órát igénybe fog venni. Ez megint csak a megbeszélésen alapul, illetve azon, hogy ti mit szeretnétek. Általában 2-4 órát vesz igénybe a kreatív fotózás, de sok esetben ez hosszabbra nyúlik. Például, ha szeretnétek naplementés fotókat is az albumotokban viszontlátni, vagy ha utaznunk kell a helyszínek között, annak idejével is számolnotok kell. Mi imádunk fényképezni,nem megerőltető számunkra, sőt nagyon is szeretjük, ha az egész napunkat veletek tölthetjük el. Amikor azt látjuk, hogy fáradtok, pihenőt tartunk, természetesen ti vagytok a legfontosabbak, így célunk, hogy igenis élvezzétek és ne negatívan éljétek meg fotózásotokat.

Amit fontos még tudnotok, hogy a déli napsütésben nem lehet jó fotókat készíteni. Nagyon erősek a fények, erősek lesznek az árnyékok az arcokon, a ruhák beégettek lehetnek. A legjobb időpont az esküvői kreatív fotók elkészítéséhez, amennyiben a szabadban szeretnétek, hogy elkészüljenek, a délutáni óráktól egészen estig tart. Mikor már nincs magasan a nap, nem tűz annyira, lágyabbak a fények. Ez függ az évszakoktól is. Nyáron azt javasoljuk, hogy a déli órákban zárt tereket válasszatok, kastélyt, várat, egy bérház belsejét, lépcsőket, mert ott nem számít, hogy épp a déli órákban vagyunk. Viszont télen teljesen más a nap járása, alacsonyabban van, és jóval hamarabb sötétedik. Így nyilván az előbb leírt nyári időpontokat máris módosítani kell.